De expertise

DEER Alternator Starter Batterij

VEHICLE ENERGY PROVIDER

Sedert meer dan 50 jaar is DEER verdeler van starters, alternators en elektrische wisselstukken voor elk type van voertuig.

De jarenlange ervaring die we opgebouwd  hebben op de markt van de elektrische wisselstukken, laat ons toe U de allerbeste raad te geven en U het beste product aan te bieden in functie van de toepassing.

DEER is verdeler voor FREE BATT, VARTA en OPTIMA. Al deze batterijen zijn 100% onderhoudsvrij en leveren gedurende vele jaren hoge prestaties.

Wij bieden batterijen aan voor elke toepassing : auto, moto, vrachtwagens, voertuigen voor openbare werken, heftrucks, marine, kampeerwagens, mobilhomes, grasmaaiers, tractors…

 

  • Brochure DEER

DEER Alternator Starter Batterij

EVERKRAFT Alternators & Starters

Everkraft, alternators en starters Light & Heavy Duty, de producten van het gamma EVERKRAFT worden voor U door DEER uitgekozen.

U vindt in dit gamma zowel producten aan een scherpe prijs, maar ook originele producten van Mitsubishi, Denso, Valeo, Bosch, Nikko, Sawafuji, Hitachi.

Het is ons doel om onze klanten een volledig gamma te kunnen aanbieden voor personenwagens, vrachtwagens en industriële voertuigen, land- en tuinbouw, marine en voertuigen voor vrije tijd die beantwoorden aan de eisen van de constucteurs.

 

DEER Alternator Starter Batterij

EVERKRAFT Battterijen

Een volledig gamma hoogtechnologie aan scherpe prijs
In exclusiviteit bij EVERKRAFT BATTERIES.

Ontwikkeld met de technologie van de wereldleider in batterijen : JOHNSON CONTROLS.

-Technologie Calcium/Calcium
-Ondrhoudsvrij
-Voorraad houdbaar 12 maanden
-Antiexplosiedeksel
-Gebruiksklaar
-Centale verluchting
-Startvermogen