De expertise

Zoeken naar artikelnummer

BESTEL ONLINE

DEER Specialist voor alternators, starters en batterijen

Sedert meer dan 50 jaar is DEER BEHAEGHE DE Specialist voor alternators, starters en batterijen in de BENELUX.

Met een voorraad van meer dan 10 000 referenties aan volledige units en wisselstukken van verscheidene merken zoals Remy, Mitsubishi, Letrika, Bosch, Valeo, Denso, Nikko en Sawafuji, is DEER in de loop der jaren uitgegroeid tot een onmiskenbare leverancier voor heel wat verdelers en auto-elektriekers.

Onze werkplaats biedt onze klanten dan ook een unieke deskundigheid aan voor herstellingen en specifieke aanpassingen.

DEER Alternator Starter Batterij

VEHICLE ENERGY PROVIDER

Sedert meer dan 50 jaar is DEER verdeler van starters, alternators en elektrische wisselstukken voor elk type van voertuig.

+

Sedert meer dan 50 jaar is DEER verdeler van starters, alternators en elektrische wisselstukken voor elk type van voertuig.

De jarenlange ervaring die we opgebouwd  hebben op de markt van de elektrische wisselstukken, laat ons toe U de allerbeste raad te geven en U het beste product aan te bieden in functie van de toepassing.

DEER is verdeler voor FREE BATT, VARTA en OPTIMA. Al deze batterijen zijn 100% onderhoudsvrij en leveren gedurende vele jaren hoge prestaties.

Wij bieden batterijen aan voor elke toepassing : auto, moto, vrachtwagens, voertuigen voor openbare werken, heftrucks, marine, kampeerwagens, mobilhomes, grasmaaiers, tractors…

EVERKRAFT Alternators & Starters

DEER Alternator Starter Batterij

Everkraft, alternators en starters Light & Heavy Duty, de producten van het gamma EVERKRAFT worden voor U door DEER uitgekozen.

U vindt in dit gamma zowel producten aan een scherpe prijs, maar ook originele producten van Mitsubishi, Denso, Valeo, Bosch, Nikko, Sawafuji, Hitachi.

Het is ons doel om onze klanten een volledig gamma te kunnen aanbieden voor personenwagens, vrachtwagens en industriële voertuigen, land- en tuinbouw, marine en voertuigen voor vrije tijd die beantwoorden aan de eisen van de constucteurs.

 

EVERKRAFT Battterijen

DEER Alternator Starter Batterij

Een volledig gamma hoogtechnologie aan scherpe prijs
In exclusiviteit bij EVERKRAFT BATTERIES.

Ontwikkeld met de technologie van de wereldleider in batterijen : JOHNSON CONTROLS.

-Technologie Calcium/Calcium
-Ondrhoudsvrij
-Voorraad houdbaar 12 maanden
-Antiexplosiedeksel
-Gebruiksklaar
-Centale verluchting
-Startvermogen

DEER Alternator Starter Batterij

Showroom

Wij heten U van harte welkom in onze showroom van maandag tot vrijdag.

+

Wij heten U van harte welkom in onze showroom van maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 18.30 uur op het volgende adres :

adres:  DEER Alfons Gossetlaan 23 - 1702 Groot-Bijgaarden - â€‹Belgique

Aarzel niet  ons team te contacteren op het nummer +32 2 466 55 00 of U in verbinding te stellen met ons via het internet om de voorraad te raadplegen evenals uw aankoopvoorwaarden.

DEER Alternator Starter Batterij

WERKPLAATS

DEER stelt zijn deskundigheid in de werkplaats ter beschikking van de klanten.

+

DEER, specialist van elektrische wisselstukken, stelt haar deskundigheid ter beschikking van de klanten.

In de rubriek werkplaats vindt U alle informatie betreffende herstellingen en maatwerk voor Alternators en Starters.

In de werkplaats van DEER kunnen we elk type starter en alternator herstellen en vernieuwen. Dankzij de technische kennis en bekwaamheid van onze techniekers kunnen wij modellen op maat ontwikkelen om aan de vraag van de klanten te beantwoorden.

Wenst U de elektrische kringloop van uw collectiewagen (vintagecar, oldtimer of youngtimer) te verhogen van 6 volt naar 12 volt dan wijzigen wij in dit geval uw alternator naar 12 volt. Wenst U een versterkte starter, wenst U het vermogen van een alternator op te drijven, U wenst de bevestigingssystemen van een alternator te wijzigen:al deze bewerkingen kunnen uitgevoerd worden bij DEER.

Onze werkplaats is uitgerust met al het nodige materiaal en met de allernieuwste testbanken D&V zodat wij U een uitstekende  werking kunnen garanderen.

DEER Alternator Starter Batterij

Levering

Deer levert zo snel mogelijk. Aarzel niet ons te contacteren voor een bevestiging van de leveringstermijnen.

+

Deer levert zo snel mogelijk. Aarzel niet ons te contacteren voor een bevestiging van de leveringstermijnen. Wij stellen U 2 leveringen per dag voor in België en Luxemburg.

BELUX
-Nachtlevering (TNT Innight)
-Daglevering (TNT)

NEDERLAND
Daglevering

EUROPA en WERELD
Express of Economy

Patienter